Ochrana a ostraha osob

6.3.2016 od: admin

Zařazeno do: Články o bezpečnosti

Naposledy upraveno: 12.3.2017

Ze zkušeností víme, že společenská role bezpečnostních agentur je v dnešní době čím dál významnější team task management. Na mnoha místech v České republice mají například obce problémy se zajištěním bezpečí a veřejného pořádku pro své občany. Často tyto obce, ale i menší města nemají dostatek finančních prostředků na to, aby zřídily svou vlastní policii. Profesionální ostraha a ochrana osob od bezpečnostních agentur se tak v čím dál větší míře podílí na ochraně osob, veřejného pořádku a majetku v obcích.Watch Froning The Fittest Man In History (2015) Full Movie Online Streaming Online and Download

Ostraha a ochrana osob na akcích


Chcete pro Vaše návštěvníky uspořádat nezapomenutelnou akci?
Při pořádání větších kulturních, sportovních a společenských akcí je na pořadatelích, aby zajistili bezpečnost v průběhu celé akce. Zde není radno situaci podceňovat. Profesionální ostraha bezpečnostní agentury na akcích běžně spolupracuje s místními zdravotními a bezpečnostními složkami. Při akcích, jako jsou například velké hudební festivaly, je nutné zajistit veřejný pořádek a především ochranu návštěvníků i vystupujících jak ve dne, tak v noci.

Ostraha a ochrana osob je často využívána také v obchodních centrech a řetězcích, zvláště kvůli zvýšené koncentraci jak návštěvníků, tak i zaměstnanců.

Security – ostraha a ochrana osob v praxi

Zajímá Vás, jaké činnosti spadají do zajištění veřejné ostrahy a ochrany osob?

Jedná se např. o:

  • zabezpečení veřejného pořádku
  • okamžité řešení krizových situací
  • ochranu zúčastněných osob
  • ochranu majetku a vybavení zúčastněných osob
  • spolupráci s Policií ČR a místní policií
  • spolupráci s lokální zdravotnickou službou
  • kontrolu oprávněnosti vstupu osob na akci
  • kontrolu a evidence vjíždějících a vyjíždějících vozidel
  • fyzickou ostrahu VIP zón
  • informační a koordinační služby návštěvníkům

Ostraha a ochrana osob na jakékoli větší společenské, sportovní či kulturní události s sebou nese velkou zodpovědnost a řadu starostí. Je proto výhodné obrátit se na profesionály, kteří mají s pořádáním a zabezpečením akcí zkušenosti. Je pro ně přirozené soustředit se i na nejmenší detaily Vaší akce a nic nepodcenit. Dobré bezpečnostní agentury pro Vás kromě bezpečnostního plánu mohou navíc zajistit také doplňkové služby, např. průběžný či následný úklid místa, kde se akce koná.

Nechte si připravit bezpečnostní plán ostrahy a ochrany osob přímo na míru.

Příbuzné články

            Zanechte komentář