10 nejlépe zabezpečených míst na světě

13.1.2017 od: admin

Zařazeno do: Články o bezpečnosti

Naposledy upraveno: 13.2.2017

Jak vypadají nejpřísněji střežená a zabezpečená místa na planetě? V dnešním díle se budete moc dozvědět o dalších kuriózních místech.

4. Oblast 51 (Area 51)
Ať už jsou legendy o mimozemšťanech pravdivé, nebo ne, tato oblast v odlehlých pouštích Las Vegas je více než zvláštní try these out. Je to zároveň jedno z nejzabezpečenějších míst na Zemi. Jde o základnu armády Spojených států (součást Edwardské letecké základny v Kalifornii) o které nikdo neví, co se tam děje, kromě místních zaměstnanců a amerického prezidenta. Oblast 51, známá pod mnoha jmény (Groom Lake, Dreamland, Paradise Ranch, atd.), je údajně testovacím prostorem pro pokročilou experimentální leteckou techniku.

5. Air Force One
Air Force One je označení pro jakýkoli letoun, který využívá prezident Spojených států amerických. Jde vždy o jedno z nejlépe konstruovaných letadel a je mnohými považováno za nejbezpečnější pohyblivé místo. Prezident cestuje v upravené Boeingu 747-200B, který má nejpokročilejší navigační systém, vzdušnou obranu a elektronické a komunikační technologie funkční kdekoli na světě, a to vše pro ochranu hlavy státu a jejího doprovodu.

Příbuzné články

            Zanechte komentář